KEVIN POLLAK’S CHAT SHOW! FOR GEEKS?

Hei alle sammen!

Etter at jeg ble konsulent har jeg kun blogget om JOBBEN, men tiden har gått og jeg begynner å bli normal igjen. Det finnes langt mer der ute i livet enn å lese søknader, mene noe om dem og bevilge millioner av kroner til dedikerte filmskapere! For en tid tilbake ble jeg anbefalt noe som heter Kevin Pollak’s Chat Show. Navnet Pollak er nok kjent for mange siden Kevin Pollak har spilt mindre roller og større roller i kort sagt et hav av filmer som blant annet The Usual Suspects, Casino og Grumpy old Men. Sistnevnte er en av mine desidert største «guilty pleasures» noensinne. Helt ærlig har jeg trolig sett filmen 40 ganger…

Nok om det!!!

Her er traileren:

Kevin Pollak’s Chat Show har eksistert siden 2009. Opplegget er enkelt. Kevin Pollak intervjuer berømte og mindre berømte filmfolk. Både de som jobber bak og de som jobber foran kamera. Det som skiller showet fra ekstremt mange andre er at Pollak holder det gående i flere timer. Noe som gjør at man virkelig kommer på innsiden av den som blir intervjuet. Pollak er i tillegg en dyktig intervjuer så han vet hvordan han kan snurre samtalene i nye retninger slik at det aldri blir kjedelig.

Når det er sagt avhenger intervjuene veldig av hvem det er som intervjues. Selv med god tid er det ikke alle som løsner.
Under legger jeg de to showene som jeg har hatt mest utbytte av til nå. Resten finner dere på youtube. Ha det gøy…

Barry Sonnenfeld fotograferte de tidelige filmene til Cohen brødrene. I dag er han regissør og har stått bak filmer som Get Shorty, Men in Black 1 2 3 og The Addams Family. Han er ikke bare en dyktig teknikker, men en veldig fargerik karakter.

John Landis er en frittalende mann som er både elsket og hatet, men hans variable karriere er ganske utrolig. Han har ikke bare regissert The Blues Brothers, An American Werewolf in London og Michael Jackson Thriller. Han var også stuntmann for Sergio Leone under produksjonen av Once Upon a Time in the West.

Hade!