TEASER, TEAS OG ENDA FLERE TEASERE…

I forbindelse med opptakene til Pushwagner kom det en forespørsel fra produsenten om vi kunne komme opp med et konsept til teasertrailere. Som om vi ikke hadde nok å gjøre… Uansett var det en morsom oppgave.

Den første i ideen som rant ut av hjernen til August og meg var en minuttfilm som skulle starte med ekstremt nære bilder av store pensler som ble dyppet i all verdens farger. I tette bilder skulle streker males på en hvit vegg uten at vi skulle se hva som ble tegnet eller skrevet. Siste bilde var ment å være en kjapp utkjøring hvor en vegg ti meter høy og tjue meter bred skulle avsløre at Pushwagner hadde dekorert hele veggen med en fargesprakende Pushwagnerlogo.

Siden dette måtte gjøres ved siden av opptakene til hovedfilmen måtte vi selvsagt begrense ambisjonene og heller finne på noe som kunne løses på få timer uten verken scenografi eller for mye lys. Dermed kom ideen til fire filmer hvor Pushwagner på en eller annen måte skulle henvende seg til publikum i et helt sort rom. Enten med tale, et blikk eller rett og slett med å tenne seg en sigarett.

Hver teaser skulle avsluttes med en piruett. Filmene laget vi på noen timer en gang i februar 2011 og den første er nå lagt ut på Internet. Den andre kommer snart på kino. Tanken med hele konseptet var selvsagt å lage noe som var svært underlig.

På settet. I bakgrunnen står fotograf Tonje Finne.

Hovedbildet er skutt på 7D, men bakomdelen ble filmet med Sony X3.

Co-regissør August B. Hanssen instruerer Pushwagner.

Vi måtte på eller annen måte formidle at filmen er noe helt annet og en reise inn i Pushwagners univers man ikke har sett før. Dette ble resultatet… Flere følger i løpet av sommeren…

Pushwagner slapper av mellom opptakene.

Kom gjerne med tilbakemeldinger…